Att leda sig själv genom en kris Verktyg 6 – En sommar. Ett löfte.

Det är sommar i Sverige. För många en annorlunda sommar. Annorlunda kan både vara bra och dåligt. Vad som avgör det ena eller det andra beror på vem du är och hur din situation ser ut. Vi är många som fått ett nytt förhållningssätt till livet, relationer, risker, arbete, myndigheterna, ekonomin, döden, livet, världen, tekniken…Naturliga följder i krisens spår. Hoppas att verktyg nr 6 ska kunna hjälpa till att bidra till en bättre och sommar. Oavsett vilken situation du befinner dig i.Verktyg nr 6. En sommar. Ett löfte.
Denna gång blir det ett superkort inspirationsbrev och verktyget innehåller en enkel fråga för dig att ta med dig i sommar samt en uppmuntran.
 • Fråga
  Vad behöver du för att din sommar ska bli så bra den kan?
  Nämn EN sak som du själv kan påverka.
   
 • Uppmuntran
  Fokusera på denna sak…hela sommaren! 
  Gör det till ditt enda ’måste’ och löfte till dig själv i sommar.

Några exempel:

Jag behöver vila                           
Jag prioriterar och väljer vila i alla lägen och gör vilan i sig till en målinriktad aktivitet

Jag behöver energi                     
Jag gör saker som ger mig energi och väljer bort det eller de som tar energi

Jag behöver pengar                     
Jag söker jobb, jobb, jobb och låter alla veta att jag behöver ett jobb…Nu!

Jag behöver kärlek                     
Jag börjar med att älska mig själv villkorslöst och tar hand om mig. Därefter öser jag min kärlek över andra och söker efter en partner

Jag behöver inspiration               
Jag testar nya saker och vidgar mina vyer. T ex: Läser, hemestrar i nya miljöer, prata med nya människor, lyssnar på intressanta poddar eller testar en ny hobby (gärna någon som utmanar min comfort zon)
                

Lycka till med löftet till dig själv!


—————————————————————————————————————

Jag har ett löfte till dig och det är att fortsätta att finnas här när och om du behöver utbildning, stöd, utveckling, uppmuntran eller stretcha sinnet.


Önskar dig en fin midsommar!

Therese Hoveman

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *