Önskar dig en fin sommar

Begreppet lyx har fått en ny betydelse. Åtminstone sett från den här planhalvan. Att ha ett jobb att ta semester ifrån är lyx. En del har inte jobb. En del har så mycket jobb att de går på knäna och mer där till – vårdsektorn bland annat.


Som ett vitt blad…
Oavsett situation verkar det som att den här sommaren är mer öppen och oskriven än någonsin. De planer som fanns har kanske fått revideras och det är svårt att dra upp linjerna för nya.

Här var tanken att vara hemma och sedan åka till stugan i Trysil några veckor, men den känns i denna stund inte lika självklar. Karantän på 14 dagar väntar och hur ser de egentligen på oss svenskar? Innan har vi blivit väl mottagna varthän vi än rört oss och man har känt sig stolt som svensk. Relationen till norrmännen har känts syskonlik. Vi får nog vara beredda på att den relationen behöver byggas upp och förstärkas på sikt.

Oavsett, med respekt för vården och hälsan, blir det en stillsam, avskalad och socialt sparsam sommar. Gott om tid till att resa inåt. Det kan vara nog så spännande!

——————————————————————
Inga planer på att bromsa in. Tvärtom.

När vi sedan är tillbaka efter sommaren rivstartar vi med flera nyheter som ska ska lyfta konceptet ytterligare och göra det tillgängligt för ännu fler.
Fler ledarutvecklare ska presenteras. Nya program lanseras. Mer info kommer.

——————————————————————
 
Var rädd om dig. Ha en fin sommar så ses och hörs vi snart igen. 

Therese Hoveman

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *